Winkelwagen

0 producten

  • Winkelwagen

Expert.nl: Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij!

Beoordelingen Expert Tubbergen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Tubbergen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Tubbergen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling Gemiddeld 0,0
Laatste beoordeling
Door: Klant Zeelenberg
9
Expert: ècht waar voor uw geld!
Ga terug naar winkelpagina
Beoordelingen (49)
Klant Zeelenberg uit albergen Beoordeling: 9 24-01-2018
Expert: ècht waar voor uw geld!
Klant uit rossum Beoordeling: 8.2 19-01-2018
aan te bevelen
Klant uit albergen Beoordeling: 9.3 12-01-2018
was goed
Klant Mast uit tubbergen Beoordeling: 9 08-01-2018
Als ik binnen wordt ik meteen geholpen en ook de aandacht waarvoor ik het nodig en dat ik het goed gebruik
Klant uit weerselo Beoordeling: 8.5 22-12-2017
prima service
Klant uit tubbergen Beoordeling: 8.1 13-12-2017
Deskundig personeel, goede service. Gewoon zoals het hoort te zijn maar dan nét iets beter. 'Het ons kent ons principe'
Klant uit manderveen Beoordeling: 6.9 29-11-2017
.
Klant uit tubbergen Beoordeling: 9.4 29-11-2017
Een Miele wasmachine gekocht bij Expert. Goede voorlichting gekregen en ik werd zonder te vragen gewezen op een aanstaande kortingsactie. Door deze tip van Expert 20% korting gekregen. Hulde
Klant uit geesteren Beoordeling: 8.7 18-11-2017
Fijne winkel
Klant uit albergen Beoordeling: 6.4 13-11-2017
Afspraken prima na gekomen
Klant uit fleringen Beoordeling: 7.7 17-10-2017
Nvt
Klant uit tubbergen Beoordeling: 9.7 26-09-2017
Is duidelijke site.
Klant Lansink uit mander Beoordeling: 8.9 29-08-2017
Uitstekende winkel met vakkundig advies. Proberen niet het duurste product te verkopen maar denken mee met klant en adviseren wat klant werkelijk nodig heeft.
Klant Berkel uit dieren Beoordeling: 9.3 29-08-2017
Ons koffiezetapparaat in ons vakantieverblijf ging plotseling defect. Op de website van Expert een nieuwe uitgezocht die in de aanbieding was. In de winkel in Tubbergen aangekomen, bleek deze te zijn uitverkocht. Er werd ons een vergelijkbaar apparaat aangeboden, dat duurder was, maar wij mochten dit tegen de aanbiedingsprijs van het uitverkochte model meenemen. Klasse!!
Klant uit fleringen Beoordeling: 9.9 23-08-2017
Top winkel, deskundig personeel en prima prijzen. Erg tevreden!
Klant uit albergen Beoordeling: 9.4 14-07-2017
Expert heeft mij goed geholpen, zelf had ik een televisie uit gezocht maar had hier een aantal twijfels over. Het deskundige personeel heeft me goed geholpen een andere keuze te maken.
Klant Huizink uit schagen Beoordeling: 8.6 05-07-2017
Kennis van zaken, duidelijke uitleg indien dat nodig is en hulpvaardig in alle opzichten.
Klant uit tubbergen Beoordeling: 5.7 28-06-2017
Wellicht een volgende keer!
Klant Bannink uit oldenzaal Beoordeling: 9.4 24-06-2017
Van harte aan te bevelen. Deskundig en accuraat!
Klant Masselink uit albergen Beoordeling: 9 22-06-2017
uitstekend bedrijf
Klant Klokkers uit tubbergen Beoordeling: 9 22-06-2017
Prima service, klantvriendelijk en goed advies.
Klant uit manderveen Beoordeling: 10 18-05-2017
Goed gericht advies, meedenken in oplossingen erg tevreden niet duur, snelle en vakbekwaam levering. Een echte aanrader.
Klant uit tubbergen Beoordeling: 7.3 04-05-2017
-
Klant Idema uit tubbergen Beoordeling: 8.4 19-04-2017
Attent, meedenkend en oplossingsgericht. Service is uitstekend!
Klant uit geesteren Beoordeling: 8.2 23-02-2017
Ik ga graag naar Expert in Tubbergen. Hier werken vriendelijke medewerkers die deskundig zijn. Ook goede service en garantie.
Klant uit tubbergen Beoordeling: 9.1 01-02-2017
In deze winkel heerst nog het credo "De klant is koning" Met een luisterend oor staat men hier de klant vanuit hun expertise met raad en daad te woord. Bovendien heeft het personeel nog alle tijd voor de klant. M.a.w. ga er eens naar toe en ervaar het zelf. Was getekend een tevreden klant.
Klant Lotte uit lage Beoordeling: 8.3 30-01-2017
Ik waardeer de snelheid en voortvarendheid om het product zo snel mogelijk aan de man te brengen. Hierbij merk ik op dat de installateur zeer deskundig is. Echter vind ik de kosten van installeren van het product iets aan de hoge kant. Verder alle lof voor Expert.
Klant Sauer uit tubbergen Beoordeling: 9.1 23-12-2016
Zeer goed
Klant Boon uit rotterdam Beoordeling: 9.7 02-12-2016
Had voor een verjaardag online een bestelling gedaan maar deze was niet vooradig, de medewerkers hebben alles op alles gezet om toch het pakje op tijd geleverd te krijgen.
Klant uit tubbergen Beoordeling: 7.3 22-11-2016
goede en vriendelijke bediening
 
Meer winkel reviews