Winkelwagen

0 producten

  • Winkelwagen

Expert.nl: Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij!

Beoordelingen Expert Diessen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Diessen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Diessen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling Gemiddeld 0,0
Laatste beoordeling
Door: Klant
7.3
! ?
Ga terug naar winkelpagina
Beoordelingen (140)
Klant uit diessen Beoordeling: 7.3 25-01-2018
! ?
Klant uit middelbeers Beoordeling: 8.4 24-01-2018
Gewoon goed
Klant Meel uit esbeek Beoordeling: 7.8 24-01-2018
men luistert, denkt mee en in service proactief
Klant uit diessen Beoordeling: 7.7 24-01-2018
Goed
Klant uit diessen Beoordeling: 9 22-01-2018
Voor nogal wat electrische dan wel huishoudelijke apparaten ben je bij Expert op het juiste adres!.
Klant Beers uit diessen Beoordeling: 8.5 19-01-2018
Heb geen
Klant Bogaars uit reusel Beoordeling: 9.7 08-01-2018
Van velthoven Diessen, super service
Klant uit diessen Beoordeling: 8.7 29-12-2017
wil je een tevreden klant zijn? shop en koop in je eigen dorp !
Klant uit hilvarenbeek Beoordeling: 8.9 19-12-2017
Zelf ben ik heel tevreden over Expert Diessen en kan ze van harte aanbevelen.
Klant uit hilvarenbeek Beoordeling: 8.9 15-12-2017
De keuze is prima
Klant Timmermans-van Aaken uit middelbeers Beoordeling: 8 12-12-2017
Verders zijn wij erg tevreden.
Klant uit diessen Beoordeling: 8.1 29-11-2017
Als wij in Diessen een winkel willen houden dan moet je bij jezelf beginnen en in Diessen produkten kopen
Klant uit reusel Beoordeling: 9 29-11-2017
Goed advies, correcte levering
Klant Weimer uit hilvarenbeek Beoordeling: 4.8 29-11-2017
Als je iets koopt ga onderhandelen.Op internet is het meestal goed koper daar mag dan wel service tegenover staan Bijvoorbeeld een gratis aansluiting bij kopen van een OLED TV van 2000 euro .Zo hou je de klanten binnen
Klant uit esbeek Beoordeling: 7.6 27-11-2017
Persoonlijke sevice en klantgericht. Goede sevice.
Klant De Weys uit oisterwijk Beoordeling: 8.1 23-11-2017
zeer tevreden
Klant uit diessen Beoordeling: 7.5 14-11-2017
Expert heef.t vaak mooie aanbiedingen voor intressante prijzen,dus dat is goed
Klant uit diessen Beoordeling: 8.2 13-11-2017
ik ga altijd daar mijn elektroniche gebruiksmiddelen kopen!
Klant uit hilvarenbeek Beoordeling: 8.7 13-11-2017
oh, wat lastig
Klant Emmens uit hilvarenbeek Beoordeling: 8.4 13-11-2017
Het is goed mogelijk dat een gelijkwaardig product elders goedkoper is, maar is niet vaak een voordeel. Persoonlijke behandeling en vragen nadien over gebruik en installatie worden serieus genomen.
Klant uit hooge mierde Beoordeling: 7.6 13-11-2017
je wordt snel duidelijk en goed geholpen
Klant uit hilvarenbeek Beoordeling: 8.3 24-10-2017
Ga eerst even bij expert langs......
Klant uit hilvarenbeek Beoordeling: 7.8 18-10-2017
Geen opmerking.
Klant Verhoeven uit diessen Beoordeling: 9.3 17-10-2017
Stap binnen. Leg je vragen oo tafel en formeer wat je wil. Binnen een paar minuten zijn de mogelijkheden voor jou gevonden en kun je samen rustig afwegen wat je keuze gaat worden.
Dhr Van de Loo uit middelbeers Beoordeling: 10 11-10-2017
gewoon n fijne winkel waar je goed en deskundig wordt geholpen
Klant Wal-spaninks uit diessen Beoordeling: 9.7 10-10-2017
Uitgebreid assortiment en interessante aanbiedingen. Je wordt in de winkel geholpen door vriendelijke en deskundige medewerkers.
Klant uit oostelbeers Beoordeling: 7.9 10-10-2017
Goed keuze, Dichtbij Kwaliteit Veel merken
Klant Zeebregts uit hilvarenbeek Beoordeling: 8.3 03-10-2017
Prettig en deskundig personeel
Dhr Graaf-van Kemenade uit hilvarenbeek Beoordeling: 9.4 03-10-2017
Goede uitleg; ervaren en geduldig personeel. Ondanks de drukte op koopavond toch de tijd nemen voor de klant. Kortom een fijne en professionele bejegening.
Klant Wouters uit hilvarenbeek Beoordeling: 8.1 12-09-2017
het is niet de ervaring bij Expert die mijn keuze is om daar te kopen maar de mensen die de zaak runnen en personeel.
 
Meer winkel reviews